Publicaties

Mei 2016: Omroep Weteringen te Vlaardingen,programma Mens en Samenleving

Juni 2014: De Schakel 

Over Puur Profileren, vooroordelen, het waarom wel en nog veel meer
Jelmer van Lenteren

Dat niet altijd alles is wat het lijkt, heeft team Nor&daal mij eens flink doen beseffen. De tweedaagse workshop Puur Profileren heeft me zowel op korte als lange termijn een boost gegeven in alles wat ik ben, de dingen die ik weet over mezelf en hetgene dat ik graag wil (blijven) doen. Niet gek. En dat in twee dagen.

Dat niet altijd alles is wat het lijkt, begint mijn verhaal. Waarom? Omdat, als ik heel eerlijk ben, of was, workshops mij nu niet per se de manier lijkt om verder te komen in de wereld, zeker niet als deze naar namen luisteren als Puur Profileren. Profileren, dacht ik nog, dat kun je toch helemaal niet leren? Dat kun je of dat kun je niet. En daarmee uit.

Niet helemaal waar. Of misschien wel helemaal niet, zo bleek achteraf.

‘Laat ik voorop stellen dat ik allergisch ben voor alles wat ruikt naar zweverigheid,’ aldus Joke Norendaal, bedenker en, samen met Lucienne, workshopleidster. En ik kan haar daarin niets dan gelijk geven. Als je de workshop volgt, blijkt dat het allemaal veel meer om hartelijkheid gaat, respect voor je eigen persoon en die van de mensen om je heen.

Er is ruimte voor zowel ratio als emotie. Geenszins krijgt de rede de overhand. Nee, er zijn creatieve opdrachten. En er is continu ruimte voor eigen invulling.

Ik heb de twee dagen als zeer positief ervaren, en nu, een halfjaar later, ben ik er helemaal zeker van: Puur Profileren is een must voor elk persoon dat niet bang is zichzelf te leren kennen, te weten wat hij wil, waarom hij dat wil en hoe hij dat gaat verwezenlijken.

Het is logisch, ik spreek uit ervaring, dat je ongeloofwaardig tegenover een workshop als Puur Profileren staat. Hoezo een boost? Waarom privé en zakelijk weer het nodige op de rit? En geloof het of niet, neem het dan alsjeblieft aan van een scepticus: het werkt.

Jelmer van Lenteren, zeker van zichzelf, zijn kansen, werk en bezigheid. Aangenaam. Een waar genoegen. Uw beurt.

December 2012: Joke Norendaal over 50+ solliciteren

beluister het vraaggesprek op radio rijnmond

 

 

 

 

December 2012: Tijdschrift voor coaching

 Workshop  “PUUR profileren”  geproefd door Sandra de Goede van LifeCoaching
lees het verhaal van een enthousiaste deelnemer

Juni 2012: Nor&daal over personal branding op de UniPartners Experience Express 2012

experience express 2012

 

Januari 2012: Webartikel “Vrouw en passie” Puur profileren
lees het artikel

December 2011: Webartikel “Vrouw en passie” meer succes door bewuste profilering
lees het artikel

Augustus 2011: Anton Jacobsen (Interim- en projectmanagement) wint Glans lezersactie

lees binnenkort Anton’s verslag van de deelname aan de workshop PUUR profileren

 

 

Recensie van Mayka Hermans mede namens Ruud Engelbert,  Business Adviseurs MeerBusiness Rotterdam
Workshop PUUR Profileren in Barendrecht

MeerBusiness Rotterdam-Rijnmond is onlangs uitgenodigd om de workshop Puur Profileren van Joke Norendaal te volgen. Hieronder leest u de ervaring van Mayka Hermans:Ervaring workshop Puur (Persoonlijk, Uniek, Uitstraling en Reëel commercieel) Profileren.Deze tweedaagse workshop helpt je om jouw eigen identiteit ten alle tijd naar buiten te laten komen wanneer jij jezelf presenteert in een (zakelijke) omgeving. Van talent naar personal brand.

De workshop Puur profileren helpt om je naar jezelf te leren kijken door middel van camerabeelden en de sterke punten te zien. Deze talenten worden opgepoetst tot een merk en daardoor kun je jezelf zo echt mogelijk en zonder geforceerde “pitches” presenteren.

Na deze twee dagen heb je een duidelijk beeld van hoe je over komt op anderen en waar je toe in staat bent.

Dit help zeker bij de onzekere netwerker die een standaard pitch opdreunt en daardoor niet zichzelf is.

Alles draait tegenwoordig om persoonlijkheid en de “gun-factor” deze kun je alleen bereiken door jezelf te zijn.

Joke Norendaal weet precies hoe de sterke punten naar voren te halen en deze naar buiten te laten komen tijdens jouw persoonlijke presentatie. Door de groepsdynamica zie je hoe jij op anderen overkomt.

De workshop Puur staat ervoor dat je na 2 dagen bruisend van zelfvertrouwen en vol inspiratie verder kunt in de (zaken)wereld en daar zeker een verschil gaat maken en jezelf kunt onderscheiden.

Juni 2011: Lees het artikel in “Hart van Holland”  over Nor&daal