Pitchen

Petra Broek, Stijl Oké

Ik heb bij Joke een pitch-training gevolgd. Haar enorme gedrevenheid en professionaliteit hebben ervoor gezorgd dat ik in heel korte tijd heb geleerd hoe ik mezelf op een duidelijke en enthousiaste manier kan profileren. Joke is een coach pur sang!

Felix Zekveld, Nespresso

Joke heeft het vermogen om mensen te motiveren en te inspireren met haar energie, passie en kleurrijke persoonlijkheid. En dat was duidelijk merkbaar in de groep. Door de unieke aanpak en presentatie van haar training hebben de studenten veel meer van zichzelf laten zien dan ik zou verwachten.  

Anton Jacobsen, eigenaar Hole in 1

Geweldig leerzame reflectie op je eigen verhaal. Positioneer je product / bedrijf in 60 seconden. Het valt niet mee, maar met de coaching van Joke Norendaal heb je een vliegende start. In een ontspannen sfeer werken aan de ultieme Sales pitch, dat is PUUR Pitchen. 

Manon Savino, eigenaar Savino Administratieve Dienstverlening

Het was een geweldige ervaring om de training Puur Pitchen bij te wonen. Joke heeft me door deze dag heen geholpen met haar overtuigingskracht, zodat ook ik aan het einde van deze dag met mijn eigen Pitch naar huis ging. Wat het mij heeft opgeleverd…commercieel gezien is het wat kort dag om dat binnen 1 week te merken. Maar ik ben er nu klaar voor om naar een netwerkbijeenkomst te gaan!

Mischa PutBegeleiding en coaching

De training Pitchen is de kern van je eigen missie ontdekken en in 1 minuut vertellen aan de ander.