Presenteren

Christien Blanken, Clever Stategie 
De cursus Presenteren geeft je een goede spiegel van je eigen presentatie vaardigheden en helpt je om deze vaardigheden naar een hoger level te trekken. Het is confronterend, maar ook enorm inspirerend en brengt je meer dan enkel presentatietips.

Mischa Put, Begeleiding en coaching

En toen… stond ik op zondagmorgen op het podium voor een volle zaal.

Ja echt waar (je gelooft het niet.)

Vanmorgen was ik naar de afsluiting van het schooljaar van de Arabische school. De docenten werden ineens op het podium gevraagd en mochten het publiek kort toespreken.

Alles schoot door mijn hoofd: staan op 2 benen, aarden, laag met mijn ademhaling. Pakkende zin bedenken. Wat wil mijn publiek horen!!

 “Kinderen wat een prachtige optredens en stralende gezichten heb ik gezien. Ik kon de woorden niet verstaan maar jullie gezichten vertelden het verhaal.”

En …. het werd stil in de zaal.

Geweldig, wat stond ik daar anders door jouw begeleiding de afgelopen dagen. Wat deed ik het anders dan de andere docenten. Wat mocht ik het doen vanuit mijn hart.

Zo snel op het podium, wie had dat gedacht.

Natuurlijk ook nog steeds kritisch op mezelf en in de auto had ik een nog beter verhaaltje bedacht maar goed als ik het terug zou zien dan zou ik toch best tevreden zijn. Als ik de beelden terug zou zien dan heb ik het vast beter gedaan dan in mijn herinnering.

Joke geweldig bedankt voor de super dagen. Wat een inspiratiebron en motivator ben jij om mensen dichter bij zichzelf te laten komen.