Profileren

Jasper van den Broek, Owner Clever stategy

Als het één woord zou zijn, kan ik mezelf wel “tevredener” noemen na de training profileren. Tevredener met mezelf. En das fijn! Dank je !

Margot Ladan, Hypnotherapie, Coaching en PDS Therapie

Wat mij in de cursus Profileren aanspreekt is de praktische, creatieve en ontspannen vorm van aanpak. Door de gedreven coaches Joke en Lucienne die elkaar mooi aanvullen en hun respectievelijk, frisse en rustige manier van werken, zat ik binnen korte tijd helemaal in de cursus. Zij creëren door hun professionele houding een vertrouwde omgeving waarin ik al snel mezelf kon zijn. De cursus is tegelijk confronterend en zeer verhelderend op een aangename manier. Het geeft mij opnieuw inspiratie en lef om lezingen te gaan houden. En om nog meer vanuit mijn eigen creativiteit te handelen. Zowel binnen mijn werk als daarbuiten.

Astrid Bakker, klantmanager Gemeente Boskoop   

Sinds vandaag is er iets veranderd in mijineens zie ik het weer helemaal zitten, vandaag voel ik mij voor het eerst weer vrij, ik zit ook niet meer in mijn verleden te spitten. Vanaf nu ga ik er weer helemaal voor, dat was iets wat ik mezelf steeds heb beloofd en het lijkt te lukken en het dringt ook tot me door, voor het eerst in weken schijnt er een zonnetje in mijn hoofd.

Jolande Meijer, owner Massagepraktijk Jolande Meijer 

Wat de training mij (mede) gebracht heeft is dat ik vooral vanuit mijn gevoel, mjjn hart wil gaan delen en spreken. Dat een goede voorbereiding belangrijk is, dat het erg leuk is als er humor, luchtigheid in zit en dat het krachtig is om met zo min mogelijk woorden zoveel mogelijk te zeggen. Dat ik heel veel geleerd heb van het terugkijken van de opnames , maar ook heel veel van het moment dat ik finaal dicht klapte en dat ik mezelf weer bij elkaar kon rapen en er ” gewoon” weer ging staan. Dit geeft me nog steeds steun, herken nu eerder het gevoel als t ” mis” dreigt te gaan en kan hierdoor eerder bij mijzelf ingrijpen.

Hellen den Boon, BoDesk – dtp en grafisch ontwerp  

Ik twijfelde enorme tussen het volgen van mijn passie voor schilderen of doorgaan in mijn vakgebied (dtp en grafisch ontwerp), waar ik al jaren genoeg inkomsten uit kan genereren. Ik wilde duidelijkheid voor mijzelf en hoopte dat ‘Profileren’ mij daarin zou helpen. De hele training, maar vooral ook de subtiele aanwijzingen van Joke en Lucienne, lieten mijn raderen overuren maken. En ik vond antwoord op mijn vraag. Mijn kracht en passie lagen juist in mijn werk! Zonder veel woorden van de klant en vooral op gevoel weet ik de wens van mijn klant om te zetten in een krachtig grafisch product. De workshop Puur Profileren heeft mij veel meer inzicht gegeven in mijn drijfveren, passie en vermogen. Hierdoor kan ik nu een vaste koers ‘varen’: recht vooruit!!

Joke en Lucienne… Bedankt!!!

Maartje den Teuling, Senior Beleidsadviseur Kamer van Koophandel:

De training Profileren heeft mij op een verrassende wijze duidelijk gemaakt wat mijn unieke kwaliteiten zijn en hoe ik die het beste kan inzetten om me met vertrouwen te profileren. Tijdens de training ontving ik eerlijke en oprechte feedback en veel ruimte om daarmee gedurende twee dagen mee aan de slag te gaan.

Glenda Peters, zangeres

Wat deze training mij persoonlijk vooral heeft gebracht is vernieuwing en een beter inzicht in mijzelf en dat te ervaren vanuit een ander oogpunt. Het was heel bijzonder, confronterend en emotioneel tegelijk, ondanks alle ervaring die ik heb als professioneel zangeres en spreker viel er nog veel te leren!

Ik heb nu eindelijk mede dankzij deze fantastische training en coaches , mijn focus terug!! Wat zo mooi is, ze houden je een spiegel voor zodat je kunt zien wie je werkelijk bent en hoe een ander je ziet: met en zonder masker. Ik heb nu meer inspiratie dan ooit tevoren. Nu nog, maanden later, loop ik over… maar vooral helderheid en duidelijkheid heeft het me opgeleverd! Kortom een betere focus voor al mijn muzikale en creatieve wensen!!

Jacqueline Hatenboer, eigenaar Health & beauty salon

De workshop heeft mij meer vertrouwen in mezelf gegeven, dat ik er mag zijn en voor mezelf mag kiezen.

 

 

B van de Ven, accountmanager kamer van koophandel Rotterdam

De training Profileren is in twee dagen terug naar je pure ik. Twee dagen vol verrassingen en mooie persoonlijke cadeautjes. Een verandering bij jezelf zo mooi en puur. Het geen wat je ontdekt kan je echt gebruiken in je verdere leven en loopbaan! 

Erna Kraak, Eigenaar Insideout-healing 

Lucienne en Joke zijn een complementair stel: Joke houdt goed het overzicht en koppelt krachtig en to the point de verschillende facetten van de training aan elkaar en Lucienne kan heel mooi de essentie verwoorden van wat er in het moment gebeurt.
Zij bieden een fijne omgeving om in te werken zowel qua locatie als de manier waarop zij heel snel een sfeer van vertrouwen en veiligheid weten te creëren waardoor ik me vrij voelde te laten zien wat er met me gebeurde en tot een eindresultaat ben gekomen dat ik vooraf niet had verwacht.

Ik vond het werken met de camera verhelderend, mooi hoe Lucienne en Joke daar in de feedback op een respectvolle manier zo precies de vinger op de juiste plek wisten te leggen.
Nogmaals dank voor deze dagen, ik zeg het voort en hoop dat de mensen mijn advies opvolgen om bij jullie een training te doen!

Ada Uitenbroek, lerares basisonderwijs

Als ik terugkijk naar de training, voelt het als een warm bad. De trainers straalden vertrouwen uit en zorgden ervoor dat ik helemaal mezelf kon zijn. Mede daardoor heb ik mijn eigen talenten kunnen ontdekken. De kijk op mijzelf en de wereld is nu veel positiever.

 Anton Jacobsen, eigenaar Hole in 1

De training Profileren wordt verzorgd door twee gedreven coaches. Zij beschikken over het vermogen snel en scherp te observeren en duidelijk feedback te geven. Vanuit hun verschillende invalshoeken helpen zij je om voor jezelf duidelijk te krijgen wat jouw “unique selling points” zijn en hoe je die het best over het voetlicht kunt brengen. Het doel van de workshop is om op basis van je persoonlijke kwaliteiten (talenten) te komen tot een “personal brand”.

Na afloop van de training heb je jouw eigen “brand” (merk) duidelijk voor ogen en ben je in staat om jouw kenmerkende authenticiteit in zakelijke contexten te laten zien. (sollicitaties, netwerken, presentaties, acquisities , e.d.).

De eerste vraag om te beantwoorden is natuurlijk “Paste deze training bij mij?”. Het antwoord daarop is een volmondig “Ja”. Immers als zelfstandig projectmanager moet ik na de afronding van een project weer op zoek naar een nieuwe opdracht. Daarbij ben ikzelf met mijn kennis en ervaring, het product dat ik probeer te verkopen. De tweede vraag: ”Wat was de achtergrond van de andere deelnemers?” Heel divers: een lerares basisschool, een cateraar en een therapeut. Zo’n gevarieerd gezelschap verrijkt de training, door de samenwerking met mensen met een totaal andere achtergrond krijg je soms onverwachte feedback. Heel inspirerend.

De training zit vol met verrassingselementen, die echter alle tot doel hebben de essentie van jouw talenten en daarmee je personal brand duidelijk te krijgen. De tweedaagse wordt afgesloten met een korte presentatie waarbij je jezelf, jouw activiteiten, jouw brand laat zien. Dit is de grootste verrassing van de training: iedereen in volle kracht tot zijn recht zien komen.

Hoewel het programma vol is en de dagen lang (9 tot 5 en een beetje meer) zijn Joke en Lucienne in staat om het nuttige met het aangename te verenigen. Het waren niet alleen twee heel leerzame, maar ook twee prettige dagen. Kortom: een must voor iedereen die zijn personal brand – verder – wil ontwikkelen.

Paola Marchesi, eigenaar Cooking & More

Toen ik hoorde van de training Profileren, dacht ik: “Daar wil ik bij zijn”. Omdat ik gewoon mijn eigen bedrijf opstart/run, daarnaast 2 dagen per week werk en moeder ben, nam ik nooit de tijd voor dit soort dingen. Maar vanaf het moment dat je binnenkomt heb je een gevoel van vertrouwen. Toch…. heb ik het de eerste uren erg moeilijk gehad, want naar mezelf kijken op de manier waarop Lucienne en Joke mij hebben laten doen was compleet nieuw. De trainers geven je een gevoel dat niets gek is. Na de eerste dag had ik al het gevoel dat alles wat ik doe helemaal niet zo gewoon is. De tweede dag heb ik een schilderij gemaakt, wat ik in eerste instantie vreemd en niet mooi vond. Ik maak juist altijd krachtige lijnen met duidelijke kleuren. Blijkbaar is mijn zelfbeeld veranderd in positieve zin en is er ook ruimte voor zachtheid gekomen. Ik weet nu goed waar mijn kracht zit en hoe ik ermee om moet gaan. Dat huis van zelfvertrouwen is nog wel nieuw voor me, maar het voelt goed en ik ga ermee verder. Super!!  Wat deze tweedaagse training met mij en de anderen heeft gedaan.

Drs.Coen van Baren, directeur BCR people:

Wat ik als bijzonder veilig en motiverend beleefde in onze zoektocht was het geboden maatwerk. Joke en Lucienne benaderden de cursist en de gehele groep in hun uniciteit. Elke opdracht, of dat nu ik-brainstormen’ was of op het doek aan je talent uiting geven, ademde de sfeer van respect voor de eigenheid van individu en groep. Je hoefde je niet aan de methode aan te passen, de methode paste zich aan de deelnemers aan.

David V. Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf

De training Profileren is een aanrader. In een kleine en veilige setting ben je in staat te leren en meer uit jezelf te halen dan je voor mogelijk hield. Het enige dat je nodig hebt is een beetje lef…….maar dat ben je jezelf misschien wel verplicht”

Joke D. Sieraadontwerper

In twee dagen tijd laten Joke, Lucienne en medecursisten mij mijn ‘merk’ ervaren. Het programma is strak maar de ruimte om te ontdekken is groot. Joke en Lucienne zijn goede procesbewakers, openend waar het kan, soms ook sturend waar het nodig is, om datgene waarvan je wel weet dat je het in je hebt, maar waar je zelf niet altijd de kracht of positieve werking van kent of herkent, naar boven te halen.”